main

Miss Group

Lär känna Miss Group – Joanna Kaneteg

2015-06-12 — by Alexandra Linnuste0

joanna-kaneteg.jpg

I ett steg för våra kunder och läsare att lära känna oss på Miss Group lite bättre så har vi låtit alla som arbetar här svara på några korta frågor.

I dagens inlägg får ni möta Joanna Kaneteg som jobbar som Försäljningschef.

Berätta lite om din roll på Miss Group och vad du gjorde innan du började här
Jag jobbar som Sales Manager på Miss Group. Det innebär att jag är ansvarig över försäljningen och framförallt samarbeten med våra olika återförsäljare och partners. Jag arbetar också till stor del med marknadsföringen på företaget samt våra sociala medier, vilket är väldigt roligt då vi har så många spännande projekt på gång som att vi har lanserat en film för ett av våra varumärken bland annat. 

Sedan skolan har jag jobbat som säljare, key account och senaste åren som  försäljningschef på både externa och egna bolag. Jag har alltid jobbat med tjänster inom online marknadsföring som bland annat webbproduktion, SEO, och hosting . Det har varit en fantastisk intressant resa att gjort under så många år då utvecklingen går fram i en så rasande takt. Det är roligt att se också att kunderna utvecklats i takt med att all information är så lätt tillgänglig och blivit  bra kravställare.   

Jag har även pluggat i omgångar i ämnen som jag velat fördjupa mig i genom åren, Senast Personligt Ledarskap på IHM vilket var otroligt givande. 

Vad är roligast med att jobba på Miss Group?
Det roligaste med att arbeta på Miss Group är att vi har så högt i tak. Vi välkomnar initiativtagande och det får folk att växa och ta för sig. Vi har en anda där alla jobbar åt samma mål och vi har kunnat sätta en grym företagskultur här från start vilket är en förutsättning för att ett bolag ska lyckas enligt mig.

Kort info
Namn: Joanna Kaneteg
Bor: Vasastan
Vad gör du helst på fritiden: På fritiden tränar jag bland annat kickboxning på Stockholm Kickboxning och umgås med vänner och min stora härliga familj som består av min grymma man, 2 döttrar och 2 bonus söner . De är min pride and joy:)
Favoritresmål: Key West, Florida
Favoritcitat: If you don´t like where you are, change it. You´re not a tree. – Jim Rohn