main

Miss GroupMiss Hosting

En rolig framgångssaga från en av våra nöjda kunder!

2016-07-12 — by Alexandra Linnuste0

abs-dack.jpg

Efter flytten till Miss Hosting ökade antalet besökare till ABS Wheels hemsida med 22% vilket nu lett till att företaget ABS Wheels Sweden AB köpt Miss Hostings dedikerade server-lösning med tillägget HTTPS.

ABS Wheels säljer fälgar och bildäck och ville säkra sin shop med HTTPS för att erbjuda sina kunder säkra och krypterade vägar. Idag har det lilla företaget växt från 8 till 10 anställda och från 24 miljoner kronor till 33 miljoner kronor i omsättning.

Enligt sajten Pingdom så blev hemsidan hela 87% snabbare vilket i sin tur även lett till fler affärer. Ingen gillar sega hemsidor!

Gör som ABS Wheels och flytta till Miss Hosting!

– Vi är jättenöjda med Fredrik Björklund och kundtjänstpersonalen på Miss Hosting, ni har varit mycket tillmötesgående och kunniga inom it-området. Jag tackar Fredrik än idag som fick mig att flytta från tidigare webbhotell berättar Andie Lahdo VD på www.abswheels.se

andie_vd
Andie Lahdo – VD på ABS Wheels

– Hade det inte varit för flytten till Miss Hostings servrar, så hade vi aldrig uppnått de goda resultaten vi gjort på marknaden berättar Johan, Marknadschef på ABS Wheels Sweden AB.

Vad är det bästa med Miss Hosting?

– Personalen och kundtjänsten. De har känsla för humor samtidigt som de är väldigt professionella berättar VD Andie.

Finns det något vi som webbhotell kunnat göra bättre?

– Nej, vi är hundra procent nöjda. Sidan har legat nere en gång under de senaste 6 månaderna och det var i ungefär 15 minuter. Tidigare låg vår hemsida nere hos gamla leverantören en gång i veckan p.g.a.. ”server problem” berättar VD Andie.

Kort om ABS Wheels:
En av Sveriges största aktörer inom bildäck och fälgar (aluminiumfälgar), ABS Wheels är ett patenterat och varumärkes registrerat varumärke hos patent och registreringsverket.

ABS Wheels har idag över 117 olika samarbetspartners som aktivt säljer deras produkter. Företaget har funnits i över 10 år och lagerhåller över 500.000 produkter. ABS Wheels är verksamma i Göteborg, Stockholm, Malmö, Västerås, Uppsala och flera andra delar i Sverige.