Miss AffiliateMiss GroupMiss Hosting

Bli Affiliate och tjäna pengar!

2015-09-16 — by admin0

main

Miss AffiliateMiss GroupMiss Hosting

Bli Affiliate och tjäna pengar!

2015-09-16 — by admin0

Vi på Miss Hosting är väldigt aktiva inom affiliatemarknadsföring som en del av vår strategi att rekrytera nya kunder.

Affiliatemarknadsföring innebär att våra återförsäljare, publishers, affiliates ja kärt barn har många namn. Det innebär helt enkelt att dem marknadsför våra tjänster på sina hemsidor med banners och länkar som till exempel vps24.se och webbhotells.se eller bästawebbhotell.se och sedan får betalt för varje ny kund vi signar upp och blir kund hos oss.

Denna strategi bygger på att vi som företag har mycket nöjda kunder då våra återförsäljare/publishers måste kunna räkna med att vi tar hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi använder Trustpilot som verktyg för att låta våra kunder ranka oss och på detta sätt kan alla nya kunder läsa vad befintliga kunder tycker om oss.

En annan del i affiliate marknadsföring är att bygga ett varumärke och göra det enklare för våra partners att marknadsföra oss, här jobbar vi med reklam film på  youtube  och är även partners med hemsidor som vi tycker passar vår målgrupp , Breakit.se är en av dessa partners.

Givetvis har vi många många fler kanaler av marknadsföring men dessa är några av dom.

På vår sida Miss Affiliate kan du mäta hur mycket provision du kan få som affiliate via något av våra program. Fyll bara i din url eller webbadress samt hur många sales du förväntar dig leverera till oss per månad så får du upp exakta summan på vad kan tjäna på detta. 

Så här enkelt kommer du igång:

  1. Registrera dig som affiliate i Miss Affiliate nätverk, detta gör du här!
  2. Välj det program du vill marknadsföra, tex Miss Hosting och ladda ner banners eller textlänkar och lägg upp dessa på din hemsida, blogg eller sociala nätverk.
  3. När dina besökare sedan klickar på bannern eller textlänken så förs de vidare till Miss Hosting´s hemsida. När kunden sedan genomför ett köp så registreras det via Miss Affiliate
  4. Miss Affiliate registrerar sedan köpet och detaljer kring transaktionen.
  5. Köpet godkänns av Miss Hosting och du får din provision.

Vi letar ständigt efter nya återförsäljare så kontakta oss redan idag för att se hur vi kan tjäna mer pengar tillsammans.

För frågor, kontakta Alexandra Linnuste, Affiliate manager , Alexandra at missgroup.com,