Miss Site

Börja smått-väx stort via skalbar VPS

2015-09-25 — by admin0

main

Miss Site

Börja smått-väx stort via skalbar VPS

2015-09-25 — by admin0

Vi har i dagarna lanserat vår nya VPS tjänst som är otroligt skalbar.

Tjänsten innebär att du som kund nu kan börja med en egen VPS tjänst från 45 SEK i månaden och kan sedan enkelt skala upp tjänsten till VPS premium tjänster.

Så varför ska man ha en VPS tjänst?

Nummer 1Prestanda.
Via VPS tjänst så delar du inte utrymme med andra utan den prestandan du beställt är dedikerad åt just er. Du kan med andra ord aldrig bli påverkad av andra som man kan bli när man ligger på ett webbhotell. Får någon av “grannarna” på ert webbhotell extremt mycket trafik  plötsligt så kan det bli segt även för dig då ni delar på prestandan på den servern. Man upptäcker detta genom att hemsidan tar tid att ladda och i dagens tid när allt ska gå blixtsnabbt har ingen tålamod att vänta på en “seg” site.

Nummer 2Skalbart.
En VPS tjänst är otroligt skalbar, I takt med att ni behöver mer utrymme , eller resurser (ip-nummer, trafik, lagringsutrymme, ram-minne m.m.) kan du enkelt skruva på prestanda själv via din enkla kontrollpanel. Enklare än så kan det inte bli.

Nummer 3. Kostnadseffektiv
Vi erbjuder vår nya tjänst från 45 kr/Mån vilket är samma kostad som för ett webbhotell paket.

Nummer 4Teknik-OnApp Vi har valt att jobba, i våran mening, med världens bästa cloud lösning, OnApp.

Nummer 5. Geografiska IP adresser
Vi erbjuder IP adresser från över 82 c-nät från världens alla länder för så lite som 10 kr/IP/Månad. Vad man använder dem till? Har ni er site på flera olika språk är det klokt att ha IP´n från dessa länder. Det finns en stor risk att köra allt man har publicerat på ett IP vilket är vanligt att man gör. 

Nummer 6. Support.
Oslagbar support! Jag är villig att påstå, och att bli utmanad att vi har Sveriges absolut proffsigaste och snabbaste support. Vi erbjuder naturligtvis samma proffsiga support vare sig du köper en domän adress för 99:-/år till en dedikerad server men många gånger utnyttjat man supporten mer vid fler tjänster naturligtvis. Du kan ringa oss, maila eller chatta och du kommer till en support tekniker. Inte säljare.

VPS (förkortning av Virtuell Privat Server) är en mycket uppskattad hosting tjänst då det är den mest flexibla ,skalbara, prisvärda hosting tjänst du som kund  kan ha och är det naturliga steget mellan ett webbhotell och en dedikerad server. Enkelt beskrivet så innefattar det (en virtualiseringsteknik där vi valt OnApp ) er egen virtuell server som driftas i en högkapacitetsmiljö där du som kund kan göra uppgraderingar och nedgraderingar av resurser (ip-nummer, trafik, lagringsutrymme, ram-minne m.m.) utan att det påverkar er servers tillgänglighet. Med reduntanta hårddiskar och internet anslutningar är detta en mycket säker lösning. Allt kan skötas mycket enkelt via er kontrollpanel.

Det är en både prisvärd och flexibel lösning som ger större frihet och möjlighet att administrera själv via C-panel som vi erbjuder.  Du kan enkelt skala upp och ner prestanda jämfört med en dedikerad server (där du alltid har samma prestanda). Fördelen med en VPS är flexibilitet, ni kan själva installera vilka operativsystem, programvaror ni vill eftersom ni får full root/administratör-access.  Via ett webbhotellspaket begränsas du av det som redan är installerat på den gemensamma servern, men via VPS tjänst kan du installera egna program, moduler och konfigurationer precis som du vill ha det.

Har ni några frågor rörande tjänsten så hjälper vi er gärna, kontakta sales at missgroup.com