main

Miss Group

Lär känna Miss Group – Fredrik Björklund

2015-06-18 — by Alexandra Linnuste0

fredrik-bjorklund.jpg

I ett steg för våra kunder och läsare att lära känna oss på Miss Group lite bättre så har vi låtit alla som arbetar här svara på några korta frågor.

I dagens inlägg får ni möta Fredrik Björklund som jobbar som Affärsutvecklingsansvarig.

Berätta lite om din roll på Miss Group och vad du gjorde innan du började här?
Jobbar som Affärsutvecklingsansvarig och mitt dagliga arbete går ut på att underhålla och utveckla våra partnerskap runt om hela världen. Jag har jobbat inom hostingbranschen sen 2007 när jag tog studenten och gjort allt från support, teknik, marknad och försäljning vilket ger mig en bred kompetens inom området Hosting.

Vad är roligast med att jobba på Miss Group?
Det roligaste med Miss Group är att få jobba med ett starkt och sammansvetsat team som verkligen brinner för det vi gör. Det är som att gå till sin andra familj varje dag och att dessutom få utveckla sig själv och skapa nya och roliga affärsmöjligheter på en daglig basis – från den lilla domänkunden till den stora organisationen. Det är vad som får mig att hoppa upp ur sängen varje morgonen när jag vet att min dag blir precis som jag vill ha den.

Kort info
Namn: Fredrik Björklund
Bor: Solna
Vad gör du helst på fritiden: Tränar, umgås med familjen och vänner.
Favoritresmål: USA
Favoritcitat: “When you’re backed against the wall, break the God damn thing down” – Harvey Specter (Suits)