main

Miss Group

Lär känna Miss Group – Lovisa Andersson

2015-06-29 — by Alexandra Linnuste0

lovisa-andersson.jpg

I ett steg för våra kunder och läsare att lära känna oss på Miss Group lite bättre så har vi låtit alla som arbetar här svara på några korta frågor.

I dagens inlägg får ni möta Lovisa Andersson som jobbar som Supportchef.

Berätta lite om din roll på Miss Group och vad du gjorde innan du började här?
Jag jobbar som supportchef här på Miss Group och tar hand om våra kunder och ser till att alla får hjälp på bästa möjliga sätt. Det kan vara allt ifrån enkla frågor om våra tjänster till mer tekniska frågor om hemsidor eller e-post. Jag ser också till att vår FAQ är uppdaterad med frågor och svar och kommer börja göra fler videos om hur man enkelt löser problem och använder vår sitebuilder. Jag är även en 2nd line åt våra white-label partners som vi har runt om i Europa.

Innan jag började på Miss Group jobbade jag med hosting i ungefär 1,5 år och började som 1st line men jobbade mig upp som team leader rätt snabbt. Har även arbetat inom andra områden, allt i från fotograf och butiksbiträde till barnflicka i London. Jag är en tjej som gillar variation och vill ständigt utvecklas, därför har jag provat på en del olika yrken för att se vad som passar mig bäst helt enkelt. På Miss Group trivs jag verkligen som fisken i vattnet där mitt arbete är socialt och man behöver ha ett snabbt tempo med fler bollar i luften.

Vad är roligast med att jobba på Miss Group?
Det roligaste med att jobba på Miss Group är att ingen dag är den andra lik, varje dag inkommer nya frågor från kunder som gör att jag får lära mig något eller göra något nytt. På det sättet så utvecklas jag vilket är väldigt givande. Jag gillar kontakten med kunderna då jag är väldigt social själv. Sen tycker jag även att mina kollegor här är grymma och det är roligt att få jobba ihop med dom!

Kort info:
Namn: Lovisa Andersson
Bor: Solna (snart)
Vad gör du helst på fritiden: Jag ser gärna en bra film på bio, lagar middag med mina vänner och umgås med min familj.
Favoritresmål: Los Angeles, California
Favoritcitat: if you can dream it you can do it!