main

Miss HostingMiss Site

Gästpost kring SEO och etreprenörskap

2015-10-06 — by admin0

Idag har vi en gästpost av William Chand som har delat med sig kring tankar om sökmotoroptimering och entreprenörskap och hur de skapat ett otroligt projekt där de använder sin expertise inom SEO för att hjälpa människor. William driver tillsamans med sin delägare Viktor bland annat siterna  Flighton  Flighton Academy,  talivetavsig.se

 -Vi är tacksamma över möjligheten om att få dela med oss med våra tankar via MissHosting. Vi brinner för  att dela med oss av våra visioner samt tankar kring det stora ämnet sökmotoroptimering samt entreprenörskap . Detta främst på tanke på hur utvecklingen sett ut och det gått de senaste tio åren.

Tankar kring SEO
Giganten Google vet allt om oss! De vet vad vi vill, vad som gör oss glada, vad som gör oss ledsna.
Hur kommer det sig? I Stora drag så Googlar alla människor runt om i värden när en tanke/vilja eller åsikt dyker upp. Vi förser Google från alla håll och kanter med information som kommer direkt från våra hjärtan. Hur kommer Google hantera denna information? Hur nyttjas den idag? Vi vet ju att det i dagsläget inte finns någon sökmotor som ger oss ett bättre svar på våra frågeställningar än vad Google ger oss. Vi tror att en av anledningarna till detta beror på den enorma mängden sökningar som görs på Google varje sekund. Vi tror bestämt att Google loggar allt som sker på deras lilla ruta, vi tror även att de loggar vad som händer efter vi gjort vår Google sökning. Detta ger dem tillgång till en av de mest mäktiga kartor/databaser som finns att bistå med här i världen. Sökmotorn Google ser kopplingar som ingen annan gör, den träffar nästan alltid rätt hur du en söker. Det är imponerade men samtidigt lite skrämmande.

Detta är en av anledningarna som ligger i grund till vår passion för Google och deras algoritmer. Vi försöker sko sökmotorerna genom att optimera relevanta och välgjorda sidor/webbplattformar. Vi har ett brinnande intresse för PR samt digital kommunikation vilket lett till att vi är under utvecklingfas av vår alldeles egna kommunikationsplattform samt PR-Byrå vid namn Trean.nu Vi skapar även reklamfilmer till våra kunder som vi märkt ha en avgörande roll inom vårt arbete med sökmotoroptimeringen. En annan sak som spelar en viktig roll i hur du gör för att få en sökmotorvänlig hemsida är att välja hosting under servar som är snabba och säkra, Google gillar hemsidor som ligger under snabba servrar vilket var en av anledningarna att vi valt att arbeta med Miss Hosting.

Kan vi hjälpa människor genom vårt arbete?
För att spinna vinnare på vårt arbete så skapar vi inte enbart sidor med ambition om att alstra pengar utan vi försöker med hjälp av våra kunskaper inom sökmotoroptimering bistå med hjälp till samhället. Ett exempel på detta är vår sida talivetavsig.se.
Ambitionen med denna sida är att ranka etta på sökmotorn Google under söktermen “ta livet av sig” I dagsläget 5/10-2015 rankar ett forum högst upp som rankar olika självmordsmetoder. Detta är något vi vill ändra på. Detta gör vi genom att sökmotoroptimera vår sida så att den går om detta forum i den organiska träfflistan. Talivetavsig.se innehåller välskrivna texter innehållandes råd och tips för hur man kan göra för att må bättre/tänka om. Via vår sida har man möjligheten att kunna skriva av sig, vi finner även ett youtubeklipp som på ett mycket inspirerade sätt får en att tänka om. Sist men inte minst länkar vi en serie olika nummer till stödorganisationer som kan agera hjälp till de behövande.

Entreprenörskap
Ett annat exempel som avspeglar vårt passionerade arbete inom sökmotoroptimering och entreprenörskap är vår utbildningsplattform Flighton Academy. Vi vill via denna plattform erbjuda utbildningar till elever via våra kunder ( som är entreprenörer i divers olika branscher) De som kontaktar våra entreprenörer vill lära sig på riktigt om hur man framgångsrikt arbetar inom det området eleven ifråga studerar till. Vi anser att en entreprenör bistår med en perfekt blandning av kunskaper samt erfarenheter en elev kan tänkas behöva för att klara sig i det ständigt konkurrerande arbetsklimat vi lever i. Vi vill med hjälp av våra integrerade entreprenörer utbilda samt forma Sveriges framtid som är ett gemensamt ansvar vi bär.

Slutligen vill vi återigen tacka Miss Hosting om att vi får gästblogga på deras blogg.

För mer information finner du det via våra sidor,
Sökmotoroptimering Stockholm,
Sökmotoroptimering Malmö
Sökmotoroptimering Göteborg,
Flighton AB,
SEO-Byrå.nu
Blogg1.nu
Pro Ana
Naprapat Stockholm
Begravningsbyrå Stockholm
Tandläkare Stockholm
Advokatbyrå Stockholm
Delad Vårdnad

Exempel på landningssidor Flighton byggt samt optimerat. Dessa sidor kommer inom en snar framtid hostas av MissHosting.

Måleri Stockholm  Golvläggning Stockholm Trafikskola Göteborg Vattenskada Stadsplanering

William Chand – Expert på sökmotoroptimering

Tack William!

Har ni någon spännande affärsidé eller hemsida att förverkliga så gå in på Miss Site och skapa din nya site, Här kan du välja med en mängd olika designmallar eller varför inte designa den själv! Det bästa är att det är Easy Fast and Free!